Telepítés

Mi tar.gz hogyan nyissam ki?

tar.gz azt jelenti, hogy egy gzipped tarball-t, így egy archívum. Használja, pl. tar -xzf archive.tar.gz kivonat archive.tar.gz.
Hogyan tudom lefordítani a forráskód?

Az INSTALL file (found a felső szinten a forráskód archív) biztosítja az alapvető információkat, illetve a README (ugyanazon a helyen) kifejti, különleges opciók, majd telepítse a lépéseket.
Mi az SDL?

Ez a nagy Simple DirectMedia Layer (http://libsdl.org).
Azt hiszem, SDL_mixer…

Igen! Egy keverő eszköz alapján az SDL. Ez a két függvénykönyvtár csak az kell, hogy állítson össze egy LGame (Oké, egy kis könyvtárak, mint libmath, libpng, libz is szükséges, de bármilyen disztró kell telepíteni őket alapértelmezés szerint).
Vagy azt akarja mondani…

Az SDL által előírt játék, SDL_mixer ajánlott LGeneral, LBreakout2, LTris. Ha nem SDL_mixer a játékokat fog futtatni, de természetesen hang nélkül. A win32 szükséged lesz SDL.dll s SDL_mixer.dll (http://libsdl.org) másolni a windows könyvtárba.
Én mind a könyvtárak telepítve van, de a configure script nem találom ‘sdl-config’?

A fejlesztési csomag szükséges, mivel akarsz lefordítani a forrást, ahelyett, hogy csak a futó programokat. Ezek általában nem kerül alapértelmezetten telepítésre. Szóval nézd meg a disztribúció a csomagok, illetve a fejlesztési dolgot, vagy lefordítani, majd telepíteni az SDL, barátok, közvetlenül a forrás (http://libsdl.org).
Frissítettem mind a könyvtárak, de nem talált?

Ha telepítve van a legújabb forrás kell futtatni a ‘nem’ kell alkalmazni, hogy a változások a rendszer. Azt is meg kell, hogy törölje a ‘config.cache’ fájlt.
Oké, ‘sdl-config’ találják, de kiváltja a furcsa hibák?

Akkor SDL, hogy valami baj akkor nézd meg a GYIK-kor http://libsdl.org.
Futok RedHat 8.0 beta, telepítettem mindent SDL, hogy SDL_mixer devel de amikor a configure ellenőrzi a SDL_mixer ez teljesen nem sikerül?

Az egyik a javításokat libsmpeg sérült a RH 8.0 b szóval, ha downgrade libsmpeg, hogy 7.3 van összeállítása újra működnie kell.

Használat

Teljes képernyős nem teljes képernyős!

Egyszer volt, hogy a probléma is, hogy egy X-SDL, SDL-X gond. Megoldottam frissítésével a disztró, de talán az is oké, hogy ellenőrizze, ha 640×480 felbontás érhető el a Xconfig.
Hang jön némi késéssel?

Mivel 2.4 van egy rejtett lehetőséget a konfigurációs fájl neve audio_buffer_size, amelynek alapértelmezett értéke 512. A helyszín a config fájl sem ~/.lgames/lbreakout2.conf (Linux), vagy a <INSTALLPATH>\lgames\lbreakout2.conf (Win32). Futok egy K6II-450, ha a számítógép gyorsabban növeli ezt az értéket (1024) , ha lassabban csökken (256).
A hang késik, nem használt GCC 3.4 összeállítása a játék.

A javítás a Gentoo meg újrafordítani az SDL 1.2.7 (anélkül, hogy a javítás nem fog össze). Ezt kell megoldani a problémát. (Köszönöm, hogy Eddie Dulaney)
Én LGeneral, a Páncélos Általános adatok lgc-pg de az átalakító nem működik?

Az alapértelmezett telepítési útvonal a /usr/local/share/games/lgeneral de egyes disztribúciók változtatni az útvonalat (ASP Linux ismert, hogy a) a csomagokat, melyek eredményeit a probléma, amikor fut ‘lgc-pg’. Szóval vagy a LGeneral dolog teljesen forrásból (nem fordítási hosszú), vagy keresse meg a telepítési útvonalat egy LGeneral bináris csomag.
Próbáltam játszani a legújabb verzió az LBreakout2 az ablakos módban a Windows, de az egér nem mozdul.

A játék könyvtár nyitva lgames\lbreakout2.conf fájlt egy szövegszerkesztőben, majd állítsa be az opciót rel_motion a 1 től 0a.
Ha találkozik egy másik probléma, hogy kell szerepel itt, forduljon hozzám.

Eredeti forrás http://lgames.sourceforge.net/faq.php.